Varhaisnuoret ja nuoret

Seurakunnassamme on paljon toimintaa varhaisnuorille, nuorille ja nuorille aikuisille.

Varhaisnuorille on tarjolla kerhoja, retkiä ja leirejä.  Näistä ilmoitetaan erikseen tämän internetsivuston etusivulla, seurakunnan facebook-sivulla ja kirkollisissa ilmoituksissa. Oman toimintamme lisäksi järjestämme kesäisin yhdessä kaupungin kanssa päiväleiritoimintaa varhaisnuorille. Lisätietoja varhaisnuorisotyöstä antaa Tiina Inkeroinen.

Rippikoulu on merkittävä vaihe nuoren elämässä. Nuori käy rippikoulun yleensä sinä vuonna, jona hän täyttää 15 vuotta. Meidän seurakunnassamme rippikoulu alkaa jo edellisenä syksynä. Lisätietoja rippikoulusta antavat Tiina Inkeroinen ja Marko Väyrynen.

Iltakahvila Rönö on avoinna talvikaudella perjantai-iltaisin. Tervetuloa eri-ikäiset nuoret viettämään perjantai-iltaa seurakuntakodille Rönöön. Rönön ajankohta ilmoitetaan erikseen tämän internetsivuston etusivulla ja kirkollisissa ilmoituksissa.

Isoskoulutus on tärkeä osa nuorisotyötämme. Rippikoulun käyneet nuoret voivat hakeutua syksyisin alkavaan isoskoulutukseen. Koulutuksen myötä nuoret pääsevät isosiksi leireille ja halutessaan muuhunkin seurakunnan vapaaehtoistyöhön. Lisätietoja isoskoulutuksesta antavat Tiina Inkeroinen ja Marko Väyrynen.

Leirejä ja retkiä järjestetään sekä varhaisnuorille että nuorisolle. Vuosittain tehdään nuorten retki Maata Näkyvissä -festareille Turkuun. Muut retkikohteet vaihtelevat vuosittain. Lisätietoja leireistä ja retkistä antavat Tiina Inkeroinen ja Marko Väyrynen.