Uusi Ääni ja Vox Margarita -kuorojen konsertti

Seurakuntakoti

Uusi ääni -kuoroa johtaa Anna Kälkäjä, Vox Margaritan johtajana Keijo Piirainen

Uusi ääni -kuoro on Oulunsalolainen sekakuoro. Kuoron ohjelmisto koostuu monipuolisesti eri tyylilajeista. Kuoron tavoitteena on koota mielekkäitä ja toimivia kokonaisuuksia, joiden sisältö vaihtelee projektista toiseen. Mukana on ollut keskeistä perinteistä hengellistä kuorokirjallisuutta, jumalanpalveluskäyttöön sävellettyjä ja sovitettuja uusia teoksia, afrikkalaisia rytmejä ja Taizé-lauluja. Tässä konsertissa kuullaan kuoron esittämämä esimerkiksi P.J. Hannikaisen Kevätlaulu, Lauri-Kalle Kallungin Jumalan luona kaikuu ja John Rutterin säveltämä Herran siunaus. Vox Margarita on laulanut Pudasjärvellä vuodesta 2003 alkaen. Kuoron ohjelmiston rungon muodostavat Pekka Simojoen, Lasse Heikkilän ja Petri Laaksosen laulut. Tässä konsertissa kuoro laulaa mm kaksi laulua Lasse Heikkilän Tunturimessusta. Kuoroilla on myös yhteisiä lauluja.

Vapaa pääsy.

Lisätietoa Uusi ääni -kuorosta:

Pudasjärven kirkko

Kesäillan musiikkihetki

Kesän viimeisessä kirkossa pidettävässä kesäillan musiikkihetkessä vietämme kansanlaulukirkkoa. Anna-Mari Kaskinen on tehnyt tuttuihin kansanlaulujen sävelmiin hengelliset sanat. Kaikki halukkaat voivat tulla opettelemaan lauluja kirkkoon jo klo 18.

Sarakylän kappeli

Kesäillan musiikkihetki Sarakylän kappelissa

Kesäillan musiikkihetkessä esiintyy Pudasjärveläisiä yksinlaulajia.