Jumalanpalvelusten videolähetykset tauolla - ongelmia selvitetään

26.6.2018 13.19

Kirkolta lähetettävien jumalanpalvelusten videoinneissa on ollut ongelmia, joiden vuoksi olemme joutuneet laittamaan videoinnit hetkeksi tauolle. Ilmoitamme kotisivuilla, sosiaalisessa mediassa ja kotisivuilla, kun videoinnit jatkuvat.

Kirkolla äänentoisto ja lähettävän kameran sijoittelu on haasteellisempaa kuin seurakuntakodilla. Tällä hetkellä ainut paikka, josta lähetys jollain lailla voidaan tehdä, on urkuparvi. Verkkoyhteys sinne ei ole kuitenkaan aina riittävän vahva, ja lähetys on sen takia pätkinyt. Selvittelemme äänen siirtoa suoraan mikseriltä lähettävään kameraan viikolla 27. Mikäli tämä saadaan tehtyä, äänen laatu paranee huomattavasti, ja saamme kameran lähemmäksi verkkoasemaa, jolloin yhteyden signaali on vahvempi.

Selvitämme myös YouTube -kanavan tarjoamaa livelähetysmahdollisuutta. Sitä on tarkoitus testata kesän aikana. YouTube tarjoaisi käyttäjäystävällisemmän sovelluksen videolähetysten ja tallenteiden katsomiseen.

Pahoittelemme tästä aiheutuvaa taukoa jumalanpalvelusten videoinneissa.