Uusi Ääni ja Vox Margarita -kuorojen konsertti

Uusi ääni -kuoroa johtaa Anna Kälkäjä, Vox Margaritan johtajana Keijo Piirainen

Uusi ääni -kuoro on Oulunsalolainen sekakuoro. Kuoron ohjelmisto koostuu monipuolisesti eri tyylilajeista. Kuoron tavoitteena on koota mielekkäitä ja toimivia kokonaisuuksia, joiden sisältö vaihtelee projektista toiseen. Mukana on ollut keskeistä perinteistä hengellistä kuorokirjallisuutta, jumalanpalveluskäyttöön sävellettyjä ja sovitettuja uusia teoksia, afrikkalaisia rytmejä ja Taizé-lauluja. Tässä konsertissa kuullaan kuoron esittämämä esimerkiksi P.J. Hannikaisen Kevätlaulu, Lauri-Kalle Kallungin Jumalan luona kaikuu ja John Rutterin säveltämä Herran siunaus. Vox Margarita on laulanut Pudasjärvellä vuodesta 2003 alkaen. Kuoron ohjelmiston rungon muodostavat Pekka Simojoen, Lasse Heikkilän ja Petri Laaksosen laulut. Tässä konsertissa kuoro laulaa mm kaksi laulua Lasse Heikkilän Tunturimessusta. Kuoroilla on myös yhteisiä lauluja.

Vapaa pääsy.

Lisätietoa Uusi ääni -kuorosta:

Eläkeläisten musiikkipiiri

Eläkeläisten musiikkipiiri alkaa srk-talossa klo 12.30

Kirkkomusiikin päivän yhteislaulutilaisuus

Tervetuloa laulamaan yhdessä! 19.9.2018 vietetään ensimmäistä valtakunnallista kirkkomusiikin päivää. Pudasjärven seurakunnassa päivää osallistutaan viettämällä yhteislaulutilaisuutta, jossa lauletaan Suomalaisia hengellisiä lauluja Yhteen ääneen- lauluvihkosta Jukka Jaakkolan ja Keijo Piiraisen johdolla.

Kirkkomusiikin päivän Pop-up kuorovierailu Pudasjärven K-Supermarketissa

Esiintyy Vox Margarita -kuoro Keijo Piiraisen johdolla