Suomalainen Messu

Aira Siuruainen-Kalliola, kontrabasso
Keijo Piirainen, piano ja kuoronjohto
juontajina Marko Väyrynen ja Tiina Inkeroinen

Suuren suosion saanut Suomalainen messu toteutetaan Pudasjärveläisin voimin toisen kerran. Messun laulut kertovat ihmiselämästä eri aikoina luonnon ja toisten ihmisten keskellä. Laulujen taustoja ja Suomen kansan vaiheita kerrataan juontojen ja valokuvien kautta. Tilaisuudessa kerätään kolehti nuorten aikuisten auttamiseen ja osallisuutta vahvistavaan työhön, erityisesti 27-35 vuotiaiden syrjäytymisen riskin vähentämiseen.

Banduristien trio Orianan konsertti

Banduristien trio Oriana on yli viisitoista vuotta vanha ammattilaiskokoonpano. Taiteellisen toimintansa aikana siitä on tullut Ukrainan tunnetuin bandurayhtye. Yhtyeen suosion takana on kolme lahjakasta ja taitavaa muusikkoa, joilla kaikilla on voimakas ja kaunis lauluääni: Natalija Hotsyk (sopraano), Olga Antonjuk (mezzosopraano) ja Julija Rudnytska (altto).

Kansalaisopiston oppilaskonsertti

Kansalaisopiston oppilaat konsertoivat perinteisessä Kirkkomusiikkiviikon konsertissa