Suomen kanttorikuoron konsertti "Mua siipeis suojaan kätke"

Pudasjärven kirkko

Suomen kanttorikuoro Chorus Cantorum Finlandiæ konsertoi Pudasjärven kirkossa.Kuoroa johtaa Kari Turunen.
Suomen Kanttorikuoron jäsenistö koostuu Suomen evankelisluterilaisen kirkon viroissa olevista kirkkomuusikoista ja kirkkomusiikin opiskelijoista. Suomen Kanttorikuoro eli tuttavallisesti CCF kokoontuu 3-4 kertaa vuodessa harjoittelemaan ja konsertoimaan. Viime vuosina CCF:n ohjelmisto on perustunut kolmeen pilariin: tutut ja perinteiset hengelliset laulut sekä virret, klassiset kirkkomusiikkiteokset sekä uusi hengellinen kirkkomusiikki.

Vapaa pääsy, käsiohjelma 10€. Konsertti on osa Pudasjärven seurakunnan 380-vuotisjuhlia.
Konsertin järjestävät yhteistyössä Pudasjärven seurakunta ja Pudasjärven kaupungin kulttuuripalvelut

Kesäillan musiikkihetki

Kesäillan musiikkihetkessä kirkossa esiintyy pudasjärveläisiä laulajia. Hartaus Eva-Maria Mustonen.

Kesäillan musiikkihetki

Kesäillan musiikkihetki kirkossa. Hannu Niskasaari, laulu ja Minna-Mari Niskasaari, piano. Hartaus Rolf Heikkinen.

Urkukonsertti

János Gyülvészi,urut