kls. akustinen kirkkokonsertti

to 9.12. klo 18.00 – 19.00
kls. yhtyeen keikkajuliste

Pudasjärven kirkko

kls., pidemmin Kiitän Luojaani sinusta on Ikaalisissa perustettu yhtye, joka on kiertänyt Suomea vuodesta 2004 soittaen yli 700 konserttia.

Luvassa on tunnelmallinen ja intiimi konsertti, mutta isosti ja täyteläisesti soiden. 17-vuotiaan yhtyeen levyjä on myyty tuhansia ja kappaleet ovat striimanneet Spotifyssa yli 4 miljoonaa kuuntelukertaa. Monet yhtyeen laulut, kuten Kuningas PalaaTeet Minusta TottaTanssi ja Aurinko Nousee, tuovat kerta toisensa jälkeen ihmiset yhteen kls:n keikoille.
Yhtyeen sanoma ja asenne ovat pysyneet samana alusta asti eli soittaa rehellistä rokkia, isolla asenteella ja suurella sydämellä, kanavoiden kunnian ja kiitokset Yläkertaan, jonne ne kuuluvat.

kls. on:
Perttu – laulu
Kimmo – kitara
Taneli – kitara
Tatu – basso
Jaakko – rummut

Konsertissa on käytössä koronapassi. Koronapassi kysytään kaikilta yli 16-vuotiailta. Passina toimii EU:n koronatodistus, jonka saa Omakannasta tai tarvittaessa paperisena versiona terveydenhuollosta.

Linkki kls. :n YouTube -kanavalle