Jumalanpalvelusten videolähetysten päivitetty ohje

4.9.2018 12.58

Jumalanpalvelusten videolähetykset siirtyvät YouTubeen 9.9. alkaen.

Videolähetyksiä lähetetään seurakunnan YouTube -tilin (Pudasjärven Seurakunta) kautta. Lähetys käynnistetään viimeistään 3 minuuttia ennen jumalanpalveluksen alkua. YouTubessa se näkyy otsikolla "Pudasjärven seurakunta live stream". Kotisivuilla on linkki (nettikirkko), jota kautta pääset lähetykseen.

Toinen mahdollisuus on etsiä älypuhelimen tai tabletin YouTube -sovelluksen kautta Pudasjärven seurakunnan kanava. Mikäli sinulla on google -tili (esim. gmail -sähköpostia varten), voit "tilata" Pudasjärven seurakunnan YouTube -kanavan ja näin saat lähetyksistä ilmoituksen suoraan sovellukseen.

YouTube toimii kaikilla nettiselaimilla.

Videolähetyksiä tehdään yhden videokameran kautta. Seurakuntakodilla kamera sijaitsee kirkkosalin etuosassa saarnatuolin läheisyydessä. Jumalanpalveluksen aikana kamera osoittaa alttarille päin, ehtoollisen vieton ajaksi kamera käännetään seinään päin niin, että ehtoollisvieraiden yksityisyys säilyy.

Kirkossa kamera sijaitsee keskikäytävän vasemmalla puolella.

Lähetyksen tallenne on katsottavissa jälkikäteen. Ilmoitamme videoitavat jumalanpalvelukset etukäteen kirkollisissa ilmoituksissa, kotisivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Lisätietoja:

Kirkkoherra Timo Liikanen, p. 0408207223, timo.liikanen@evl.fi