Ohjeet videolähetysten seuraamiseen

4.9.2018 12.58

Sanajumalanpalvelukset ja hartaushetket näkyvät seurakunnan YouTuben kautta.

Videolähetyksiä lähetetään seurakunnan YouTube -tilin (Pudasjärven Seurakunta) kautta. Lähetys käynnistetään viimeistään 3 minuuttia ennen tilaisuuden alkua. YouTubessa on seurakunnan profiilissa merkintä live, ja tilaisuuden nimi, esimerkiksi "Sanajumalanpalvelus Pudasjärven seurakuntakodilta". Kotisivuilla on linkki (nettikirkko), jota kautta pääset kanavalle.

Toinen mahdollisuus on etsiä älypuhelimen tai tabletin YouTube -sovelluksen kautta Pudasjärven seurakunnan kanava. Mikäli sinulla on google -tili (esim. gmail -sähköpostia varten), voit "tilata" Pudasjärven seurakunnan YouTube -kanavan ja näin saat lähetyksistä ilmoituksen suoraan sovellukseen.

YouTube toimii kaikilla nettiselaimilla.

Lähetysten tallenne on katsottavissa jälkikäteen. Seuraa ilmoittelua lähetyksistä seurakunnan somekanavien ja kotisivujen kautta.

Lisätietoja:

Kirkkoherra Timo Liikanen, p. 0408207223, timo.liikanen@evl.fi