Jumalanpalvelusten videolähetysten päivitetty ohje

4.9.2018 12.58

Jumalanpalvelusten videolähetykset siirtyvät YouTubeen 9.9. alkaen.

Videolähetyksiä lähetetään 9.9 alkaen seurakunnan YouTube -tilin (Pudasjärven Seurakunta). Lähetyksen linkki tulee edelleen seurakunnan Twitter -profiiliin, joka näkyy kotisivuilla samassa paikassa kuin aikaisemmatkin videolähetykset. Voit katsoa lähetystä kyseisen linkin kautta.

Toinen mahdollisuus on etsiä YouTube -sovelluksen kautta Pudasjärven seurakunnan kanava. Mikäli sinulla on google -tili (esim. gmail -sähköpostia varten), voit "tilata" Pudasjärven seurakunnan YouTube -kanavan ja näin saat lähetyksistä ilmoituksen suoraan sovellukseen.

YouTube toimii kaikilla nettiselaimilla

Videolähetyksiä tehdään kännykkäkameran kautta, joten se asettaa tiettyjä rajoituksia kuvan ja äänen laadulle. Kamera sijaitsee kirkkosalin etuosassa. Jumalanpalveluksen aikana kamera osoittaa alttarille päin, ehtoollisen vieton ajaksi kamera käännetään seinään päin niin, että ehtoollisvieraiden yksityisyys säilyy.

Lähetyksen tallenne on katsottavissa jälkikäteen kuukauden ajan. Ilmoitamme videoitavat jumalanpalvelukset etukäteen kirkollisissa ilmoituksissa, kotisivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Kirkosta emme pysty toistaiseksi välittämään suoraa videolähetystä.

Lisätietoja:

Kirkkoherra Timo Liikanen, p. 0408207223, timo.liikanen@evl.fi