Seurakuntamestarin kesäloman sijaisuus

7.4.2021 11.55

Seurakuntamestarin kesäloman sijaisuus

Pudasjärven seurakunnassa on haettavan seurakuntamestarin kesäloman sijaisuus ajalle 21.6. – 8.8.2021.

Seurakuntamestari toimii asiakas- ja huoltopalvelutehtävissä seurakunnan kiinteistöissä sekä hautaustoimessa.

Seurakuntamestarin tehtäviin kuuluvat jumalanpalvelusten, kirkollisten toimitusten ja muiden seurakunnan tilaisuuksien käytännön järjestelyjen hoitaminen. Seurakuntamestari valmistelee tilat tilaisuuksia varten ja huolehtii tilojen siisteydestä sekä turvallisuudesta.

Tehtäviin kuuluvat myös hautausmaiden kiinteistöjen ulkoalueiden siisteydestä huolehtiminen yhdessä hautausmaiden kesätyöntekijöiden kanssa sekä hautaustoimeen liittyviä tehtäviä. Työhön sisältyy viikonloppu- ja iltatyötä. Viikkovapaapäivät ovat pääsääntöisesti keskiviikkoisin ja torstaisin. Työaika on 38,25 tuntia viikossa.

Seurakuntamestarin tehtävän hoitaminen edellyttää joustavuutta, sopeutumiskykyä ja oma-aloitteisuutta. Seurakuntamestari työskentelee tiiviissä yhteistyössä seurakuntalaisten ja seurakunnan työntekijöiden kanssa. Työssä kohdataan ja palvellaan ihmisiä hyvin erilaisissa tilanteissa. Haemme henkilöä, jonka vahvuuksia ovat kyky itsenäiseen työskentelyyn, hyvät vuorovaikutustaidot ja yhteistyökyky sekä aikaansaava työote. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi paikkaan täytettäessä.

Työtehtävien hoitaminen vaatii ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.
Tehtävään valittavan tulee olla Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen.

Opastus tehtävään annetaan työsuhteen aluksi 21.6. – 4.7. välisenä aikana, joka toteutetaan ennen vakituisen työntekijän kesälomaa. Opastusta tehtäviin voidaan järjestää myös ennen varsinaista loman sijaisuutta erikseen sovittuina viikonloppuina. Työhönopastus on palkallista työaikaa.

Sijaisuuden palkkaus määräytyy vaativuusryhmä 401:n mukaisesti, tehtäväkohtainen palkka 1976,62€ euroa. Lisäksi voidaan maksaa työkokemukseen perustuvaa kokemuslisää.

Hakemukset tulee lähettää 20.4.2021 klo 16 mennessä osoitteeseen timo.niskanen@evl.fi.

Lisätietoja talouspäällikkö Timo Niskanen p. 040 6872 144, timo.niskanen@evl.fi.