Perheiden kanssa hommailua.

Perhekerho on lasten ja aikuisten kohtaamispaikka. Sinne voivat tulla äidit, isät, isovanhemmat, kummit tai muut aikuiset yhdessä lasten kanssa. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.
Kerhossa ollaan yhdessä, leikitään, lauletaan, askarrellaan, vietetään pikkukirkkohetki ja nautitaan välipalaa.

Perhekerho kokoontuu seurakuntakodilla tiistaisin klo 10.00-12.30 elokuun puolesta välistä kesäkuun puoleen väliin.

Iltaperhekerho kokoontuu seurakuntakodilla kaksi kertaa kuukaudessa maanantaisin klo 17.30-19.30.

Perhekerhon teemat vaihtuvat vuodenaikojen ja kirkkovuoden mukaan.

Seuraava Perhekerho kokoontuu ti 13.8. klo 10-12.30 seurakuntakodilla.
Aiheena:
Toimintana: Yhdessäoloa, vapaata leikkiä, vaihtuvaa ohjelmaa mm. askartelua, satujumppaa, muskaria, pikkukirkkohetki ja pieni välipala.
Tervetuloa mukaan!

Seuraava Iltaperhekerho kokoontuu ma 26.8. klo 17:30-19:30 seurakuntakodilla.
Aiheena:
Toimintana:
Yhdessäoloa, vapaata leikkiä, vaihtuvaa ohjelmaa, pikkukirkko ja pientä iltapalaa.

Tervetuloa mukaan!