Lastenohjaajan työsuhde

Pudasjärven seurakunnassa on haettavana lastenohjaajan kokoaikainen työsuhde, työn aloitus 1.12.2021 alkaen, tai sopimuksen mukaan. Työaika 38,25 h/vko.

Työsuhteen kelpoisuusehtona ovat piispainkokouksen päätöksen nro 90 (11.2.2003) mukaiset tutkinnot (lapsi- ja perhetyön perustutkinto, lastenohjaajan ammatillinen perustutkinto, lastenohjaajan opintolinja, lastenohjaaja-leikinohjaajakoulutus, sekä tutkinnot, jotka kelpoistavat kirkon nuorisotyönohjaajan ja diakonian virkoihin sekä tutkinnot ja erikoistumisopinnot, jotka kelpoistavat kirkon lapsityönohjaajan virkaan). Tutkintoon tulee kuulua kristilliseen kasvatukseen ja seurakuntatyöhön liittyviä opintoja. Työtehtäviin kuuluu seurakunnan varhaiskasvatuksen työtehtävät.

Arvostamme hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä kokonaisnäkemystä seurakunnan varhaiskasvatuksen kehittämisestä. Tehtävän hoito pinta-alaltaan laajassa seurakunnassa edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Palkkaus määritellään kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmä 402:n mukaan, tehtäväkohtainen palkka 2051,15 €. Lisäksi voidaan maksaa työkokemukseen perustuvaa kokemuslisää, sekä työsuoritukseen perustuvaa suorituslisää.

Työsuhteeseen valitun tulee olla Suomen ev. lut. kirkon jäsen. Lisäksi hänen tulee esittää rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on 6 kuukautta.

Hakemukset tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen pudasjarvi.srk@evl.fi 20.10.2021 klo 15 mennessä. Haastattelut suoritetaan 21.10.

Lisätiedot: kasvatusjohtaja Eva-Maria Mustonen p. 0405952037 ja kirkkoherra Timo Liikanen p. 0408207223