Lastenohjaajan työsuhde

Pudasjärven seurakunnassa on avoinna lastenohjaajan työsuhde, hakuaikaa on jatkettu. Ensimmäisellä hakukierroksella hakeneet huomioidaan. Työtehtäviin kuuluvat seurakunnan varhaiskasvatuksen työtehtävät päivä- ja perhekerhotyössä, lapsityön tapahtumissa sekä perhekirkoissa.

Työsuhteeseen vaaditaan piispainkokouksen päätöksen nro 90 (11.2.2003) mukaiset tutkinnot (lapsi- ja perhetyön perustutkinto, lastenohjaajan ammatillinen perustutkinto, lastenohjaajan opintolinja, lastenohjaaja-leikinohjaajakoulutus tai tutkinnot, jotka kelpoistavat kirkon nuorisotyönohjaajan ja diakonian virkoihin tai tutkinnot ja erikoistumisopinnot, jotka kelpoistavat lapsityönohjaajan virkaan). Tutkintoon tulee kuulua kristilliseen kasvatukseen ja seurakuntatyöhön liittyviä opintoja.

Arvostamma hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä kokonaisnäkemystä seurakunnan varhaiskasvatuksen kehittämisestä.  Tehtävän hoito pinta-alaltaan laajassa seurakunnassa edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Tehtävän palkkaus määritellään vaativuusryhmä 402:n mukaisesti, tehtäväkohtainen palkka 1982,47 euroa. Lisäksi voidaan maksaa työkokemukseen perustuvaa kokemuslisää sekä työsuoritukseen perustuvaa suorituslisää.

Työsuhteen säännöllinen työaika on 38,75 h/vko.

Työsuhteeseen valitun tulee olla Suomen ev. lut. kirkon jäsen. Lisäksi hänen tulee esittää rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika 6 kuukautta.

Hakemukset sähköpostilla 9.8.2020 klo 15 mennessä osoitteeseen timo.liikanen@evl.fi. Haastattelut suoritetaan 19.8.

Lisätietoja: Kirkkoherra Timo Liikanen p. 0408207223, seurakuntapastori Eva-Maria Mustonen 0405952037 (15.7-5.8 välisenä aikana)