Pudasjärven seurakunnassa on avoinna nuorisotyönohjaajan virka 1.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Seurakunnassa on kaksi nuorisotyönohjaajan virkaa. Tämän viran vastuualueeseen kuuluu nuoriso- ja rippikoulutyö. Arvostamme hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttöä.

Viran palkkaus määritellään kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmä 502:n mukaan, tehtäväkohtainen palkka 2426,19€. Lisäksi voidaan maksaa työkokemukseen perustuvaa kokemuslisää sekä työsuoritukseen perustuvaa suorituslisää.

Viran kelpoisuusehtona on kirkon nuorisotyöhön kelpoistavat tutkinnot (Kirkon säädöskokoelma nro 102:

• Sosionomi AMK, yhteisöpedagogi AMK tai piispainkokouksen aikaisempien päätösten mukaiset kirkon nuorisotyönohjaajan virkaan kelpoistavat tutkinnot.
  • tutkintoon tulee kuulua vähintään 90 opintopisteen teologiset sekä seurakunnan ja kirkon työhön liittyviä opintoja.

Virkaan valitun tulee esittää lasten parissa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote sekä todistus terveydentilastaan. Koeaika 6 kuukautta.

Kirkkoneuvostolle osoitetut hakemukset tulee toimittaa sähköpostilla 17.1.2022 klo 15 mennessä osoitteeseen pudasjarvi.srk@evl.fi.

Haastattelut suoritetaan 19.1.2022.

Lisätietoja: Kirkkoherra Timo Liikanen, p. 0408207223. timo.liikanen@evl.fi.