Kirkkoherranvirasto

Kirkkoherranvirasto palvelee ma-pe klo 9.00-11.00 sekä 11.30-14.00. Suosittelemme asioimaan mahdollisuuksien mukaan edelleen puhelimitse tai sähköpostilla.

• Virkatodistus- ja muu väestökirjapalvelu
  • Kaste-, vihkimis- ja hautausaikojen varaaminen
  • Seurakunnan toimitilojen vuokraaminen pyhiä toimituksia ja muita perhejuhlia varten.

Puh. 08-8823100

Toimistosihteeri Anja Lehmikangas

Sähköposti: pudasjarvi.srk (at) evl.fi

Käynti- ja postiosoite: Varsitie 12, 93100 Pudasjärvi

Laskutusosoite

Kirkon Palvelukeskus/Pudasjärven seurakunta
++3071++
Pl 378
00026 Basware

Henkilötietojen käsittely Pudasjärven seurakunnassa

Pudasjärven seurakunta tallentaa henkilöistä tarpeellisia tietoja seurakunnan henkilörekistereihin. Henkilörekisterien tietoja käytetään henkilön oikeuksien ja velvollisuuksien täyttämiseksi. Henkilötiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä voida luovuttaa ulkopuolisille, ellei siihen ole laissa määriteltyjä perusteita.

Lisätietoja henkilörekistereistä, henkilötietojen käsittelystä sekä henkilörekistereitä koskevat tietosuojaselosteet ovat saatavilla Pudasjärven seurakunnassa.