Seurakuntakoti

Seurakuntakeskus, Seurakuntatalo

Pudasjärven seurakuntakodin ulkokuva

Varsitie 12, 93100 Pudasjärvi

Pudasjärven seurakuntakoti on vihitty käyttöön vuonna 1964.

Seurakuntakeskuksen laajennus ja saneeraus valmistui kellotapuleineen vuonna 1985, jolloin kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto sekä eri työmuodot saivat omat nykyaikaiset toimitilansa seurakuntakeskukseksi laajennetussa seurakuntatalossa.

Kirkkosalin alttaritaulun on maalannut Paavo Tolonen. Maalauksen nimi on "Ristin tie".

Seurakuntakodin kirkkosalin 10-äänikertaiset urut laajennettiin vuonna 1998 16-äänikertaisiksi. Tuolloin niihin siirrettiin kirkon puretuista uruista äänikertoja.

Esteetön kulku Esteetön kulku
Induktiosilmukka Induktiosilmukka
Kahvila Kahvila
Pysäköinti Pysäköinti
wc wc

Lähetyksen tupakahvila

Lähetyksen tupakahvilassa myynnissä kahvia ja pullaa sekä villasukkia ja lapasia. Pullaa myös mukaan!

Perhekerho

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kokoontumispaikka seurakuntakodin päiväkerhotiloissa keskiviikkoisin klo 10-12.30.

Eläkeläisten musiikkipiiri

Eläkeläisten musiikkipiiri kokoontuu

Raamattupiiri

Varsitie 12, 93100 Pudasjärvi

Messu - isosten ja luottamushenkilöiden tehtävään siunaaminen

2. sunnuntai ennen paastonaikaa
Jumalan sanan kylvö
Tämän sunnuntain, sexagesiman (= kuudeskymmenes), evankeliumiteksteissä puhutaan Jumalan sanan kylvämisestä. Jeesus on kylväjä, mutta myös hänen opetuslapsensa on lähetetty uskollisesti kylvämään sanaa luottaen siihen, että Jumala antaa aikanaan kasvun.

Lähetyksen tupakahvila

Raamattupiiri

FRÉDÉRIC CHOPIN - pianoresitaali, pianisti Philip Ljung

Philip Ljung on kansainvälisesti palkittu pianotaiteilija, joka on voittanut monia kilpailuja kuten "Cittá di Chioggia" Italiassa, "Nordisk pianokonkurrense" Norjassa ja "årets ung musikbegåvning" Ruotsissa.
Philip syntyi Ruotsissa, josta hän aloitti musiikillisen matkansa puolalaisten ja venäläisten pianotraditioiden vaikutuksessa. Myöhään teini-iässä hän opiskeli legendaarisen Menahem Presslerin johdolla
Indianan yliopistossa Yhdysvalloissa. 19-vuotiaana hän muutti Helsinkiin, jossa hän suoritti opintojaan Sibelius-Akatemiassa Hui-Ying Tawaststjernan johdolla.
Ljung konsertoi nykyään aktiivisesti Suomessa ja Ruotsissa. Hän asuu Porvoossa, jossa hän myös opettaa päätoimisesti pianonsoittoa Porvoonseudun Musiikkiopistossa.