Seurakuntakoti

Seurakuntakeskus, Seurakuntakoti, Seurakuntatalo

Varsitie 12, 93100 Pudasjärvi

Seurakuntakoti

Pudasjärven seurakuntakeskus on vihitty käyttöön vuonna 1964.

Seurakuntakeskuksen laajennus ja saneeraus valmistui kellotapuleineen vuonna 1985, jolloin kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto sekä eri työmuodot saivat omat nykyaikaiset toimitilansa seurakuntakeskukseksi laajennetussa seurakuntatalossa.

Kirkkosalin alttaritaulun on maalannut Paavo Tolonen. Maalauksen nimi on "Ristin tie".

Seurakuntakeskuksen kirkkosalin 10-äänikertaiset urut laajennettiin vuonna 1998 16-äänikertaisiksi. Tuolloin niihin siirrettiin kirkon puretuista uruista äänikertoja.

Kahvila

Varsitie 12, 93100 Pudasjärvi

2. sunnuntai loppiaisesta
Toimittaa Timo Liikanen, avustaa Valtteri Laitila, kanttoreina Jukka Jaakkola ja Keijo Piirainen. Kirkkokuoro. Messun yhteydessä luottamushenkilöiden tehtävään siunaaminen. Messun jälkeen kirkkokahvit ja kevätkauden kirkkoväärtivuorojen jako.

Varsitie 12, 93100 Pudasjärvi

Päiväkerho

Uutena toimintamuotona on alkamassa 0-2 vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen suunnattu laululeikki painoitteinen vauvaryhmä.