Seurakuntakoti

Seurakuntakeskus, Seurakuntakoti, Seurakuntatalo

Varsitie 12, 93100 Pudasjärvi

Seurakuntakoti

Pudasjärven seurakuntakeskus on vihitty käyttöön vuonna 1964.

Seurakuntakeskuksen laajennus ja saneeraus valmistui kellotapuleineen vuonna 1985, jolloin kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto sekä eri työmuodot saivat omat nykyaikaiset toimitilansa seurakuntakeskukseksi laajennetussa seurakuntatalossa.

Kirkkosalin alttaritaulun on maalannut Paavo Tolonen. Maalauksen nimi on "Ristin tie".

Seurakuntakeskuksen kirkkosalin 10-äänikertaiset urut laajennettiin vuonna 1998 16-äänikertaisiksi. Tuolloin niihin siirrettiin kirkon puretuista uruista äänikertoja.

Kahvila

Varsitie 12, 93100 Pudasjärvi

3. adventtisunnuntai
Toimittaa Eva-Maria Mustonen, saarnaa Veikko Kettunen Suomen ev. lut. kansanlähetyksestä, avustaa Timo Liikanen, kanttorina Jukka Jaakkola.

Varsitie 12, 93100 Pudasjärvi

Kirkkokahvit ja lähetystilaisuus

Veikko Kettunen kertoo lähetystilaisuudessa Suomen ev. lut, kansanlähetyksen lähetystyöstä.