hiirenkorvalla

Aikuisille

Aikuisten ryhmät

Seurakunnassamme on monipuolista ryhmätoimintaa eri-ikäisille aikuisille.

Ystävänkammari on eläkeläisille suunnattu ryhmä. Viikottain kokoontuvassa ryhmässä vietetään aikaan yhdessä, kahvitellaan, virkitstytään ja hiljennytään hartauteen. Ystävänkammarin ajankohta ilmoitetaan erikseen kirkollisissa ilmoituksissa.

Lisäksi seurakunnassamme toimivat seuraavat ryhmät: miestenpiiri ja raamattupiiri. Näiden ajankohdat ja paikat ilmoitetaan kirkollisissa ilmoituksissa.

Diakoniatyö kaipaa vapaaehtoisia toimijoita. Yksi hyvä käytännön diakonian muoto lähimmäispalvelu. Tutustu lähimmäispalveluun oheisesta esitteestä. Lähimmäispalvelu-esite.

Kirkkoherra

Vapaapäivät yleensä to ja pe Seuraa Twitterissä tunnuksella @TimoLiikanen ja Instagramissa @timo_liikanen

Diakoni

Kevätkaudella 2020 osa-aikainen, tammi-helmikuussa töissä parittomilla viikoilla.