Kuva Meeri Koutaniemi Tyttö kolumbiassa

Lähetys . ja avustustyö

Lähetys

Pudasjärven seurakunta osallistuu maailmanlaajuiseen Kristuksen lähetykseen kirkkomme lähetysjärjestöjen kautta. Paikallisen toiminnan tavoitteena on kerätä varoja lähetystyölle ja tehdä lähetystyötä tunnetuksi.

Tämän tavoitteen saavuttamiseksi seurakunnassamme pidetään säännöllisesti lähetyksen kirpputoria ja lähetystalkooiltoja. Lähetyksen tapahtumista ilmoitetaan tämän internetsivuston etusivulla ja kirkollisissa ilmoituksissa.

Seurakuntamme nimikkosopimukset

Nimikkolähetit: Lea Lukka Japanissa (Lähetysyhdistys Kylväjä) ja Maria Karjalainen Etiopiassa (Kansanlähetys).

Nimikkokohteet: Matongon teologinen seminaari Keniassa (SLEY), Intian kurukhinkielinen radiolähtystyö (Medialähetys Sanansaattajat), Pakistan (Suomen lähetysseura) sekä raamattulähetys Kiinassa (Suomen pipliaseura).

Stipendisopimus: Inkerin kirkon stipendirahasto. Varat ohjataan vuorovuosin Suomen lähetysseuran, SLEY:n ja Kansanlähetyksen kautta.

Voit tutustua kirkkomme lähetysjärjestöihin alla olevista linkeistä:

Kirkon Ulkomaanapu

Lähetysyhdistys Kylväjä

Medialähetys Sanansaattajat

Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys

Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys

Suomen Lähetysseura

Suomen Pipliaseura

Svenska Lutherska Evangeliföreningen i Finland

Avustustyö

Diakoniatyössä tarjoaa monia mahdollisuuksia vapaaehtoistyölle. Yksi hyvä käytännön diakonian muoto lähimmäispalvelu. Tutustu lähimmäispalveluun oheisesta esitteestä. Lähimmäispalvelu-esite.