Uutislistaukseen

jp 12-0.jpg

Toimenpiteet koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi

11.8.2021 15.30

Seurakunnan tilaisuuksissa noudatetaan yleisiä viranomaisohjeita sekä maskisuositusta. 

 

Seurakunnan tilaisuuksiin voi osallistua vapaasti, kuitenkin niin että seurakunta määrittää tilojen maksimiosallistujamäärät, jotta tartuntatautilain 58 c §:n mukaisesti on mahdollista välttää lähikontakteja. Alueellisen maskisuosituksen myötä suosittelemme käyttämään kasvomaskia seurakunnan tilaisuuksissa. 

Jumalanpalvelukset ja kirkolliset toimitukset

Kirkossa ja seurakuntakodilla jumalanpalveluksiin on mahdollista osallistua vapaasti. Seurakuntakodilla voidaan hyödyntää tarvittaessa kirkkosalin viereistä isoa kahviota. Ehtoollisen vietossa ja tilaisuuksista poistuttaessa vältetään jonoja ja ruuhkautumista. Tilaisuudet striimataan edelleen seurakunnan YouTube-kanavalle. 

Hautaan siunaamisissa Riekinkankaan kappelilla tilaisuuteen voi osallistua 40 henkeä, sitä isommat siunaustilaisuudet suositellaan pidettäväksi kirkossa. Sarakylän kappelissa osallistujamääräsuositus on 30. 

Muistotilaisuuksissa seurakuntakodin isossa kahviossa osallistujamääräsuositus on 50 henkeä, rippikoulusalissa 25. 

Seurakunnan työntekijät voivat pyydettäessä osallistua muistotilaisuuksiin.

Kirkollisissa toimituksissa seurakuntakodilla ja kirkossa on striimausmahdollisuus. Lähetykset toteutetaan seurakunnan YouTuben välityksellä piilotettuna linkkinä. 

Jumalanpalveluksiin ja kirkollisiin toimituksiin saa osallistua vain täysin terveenä. 

Seurakunnan viikkotoiminta

Aikuisten kokoavaa toimintaa ja pienryhmätoimintaa on avattu, seuraa kotisivujen, sosiaalisen median ja kirkollisten ilmoitusten tietoja. 

Kirkkoherranvirasto

Kirkkoherranvirasto on avoinna ma ja ti klo 9-11 sekä 11.30-14, ja torstaisin klo 12-16. Virkatodistukset tilataan Oulun aluekeskusrekisteristä, p. 083161303

Seurakunnan työntekijät palvelevat yksityiseen sielunhoitoon ja keskusteluapuun liittyen, ota yhteys suoraan puhelimitse. 

Viimeisin päivitys 11.8.2021

Lisätietoja kirkkoherra Timo Liikanen, p. 0408207223.