Uutislistaukseen

Pudasjärven seurakunta varautuu koronavirukseen

12.3.2020 18.41

Pudasjärven seurakunnassa seurataan koronavirustilanteen kehittymistä ja mahdollisista tilaisuuksien ja toimintojen peruutuksista tiedotetaan kotisivuilla ja sosiaalisessa mediassa. 

Noudatamme viranomaisten sekä kirkkohallituksen ja tuomiokapitulin antamia ohjeita ja seuraamme tilannetta. 

Tämän hetken tiedon mukaan jumalanpalvelukset pidetään, ottaen huomioon tartuntariskien minimointi - ehtoollisjumalanpalveluksia muutetaan sanajumalanpalveluksiksi tilanteen niin vaatiessa. Erilaisten ryhmien ja kerhojen osalta tiedotamme loppuviikon aikana.

Seurakuntalaisia pyydetään olemaan osallistumatta tilaisuuksiin, jos on lähiaikoina saapunut epidemia-alueelta, epäilee olleensa kontaktissa koronavirukseen sairastuneen kanssa tai jos hänellä itsellään on mahdollisesti koronavirukseen viittavia oireita tai on muuten flunssainen. Sairaana ei pidä tulla tilaisuuksiin. 

Jos joutuu jäämään kotiin, voi esimerkiksi jumalanpalvelukseen osallistua radion, television tai netin kautta. Pudasjärven seurakunnan jumalanpalveluksia voi seurata seurakunnan YouTuben kautta, linkki kotisivuilla. 

Seurakunnan työntekijät tarjoavat mahdollisuuden keskusteluapuun ja yksityiseen sielunhoitoon. Puhelinnumerot löytyvät yhteystiedot -välilehdeltä. Lisäksi voi ottaa yhteyttä sosiaalisen median kanavien kautta.

Lisätietoja kirkkoherra Timo Liikanen, p. 0408207223, timo.liikanen@evl.fi