Uutislistaukseen

Kokoontumisrajoitukset 31.1.2022 saakka.

15.1.2022 09.00

Tuomiokapituli on ohjeistanut seurakuntia muuttuneen rajoitustilanteen johdosta. Sisätiloissa pidettäviin jumalanpalveluksiin ja kirkollisiin toimituksiin voi osallistua 1/4 tilan maksimimäärästä. Yleisötilaisuuksia, kuten konsertteja ei järjestetä. Työaloilla osa ryhmätoiminnoista on käynnissä. Yleiset hygienia- ja maskisuositukset ovat käytössä. 

Seurakunnan jumalanpalvelukset, kirkolliset toimitukset (kaste, vihkiminen, hautaan siunaaminen) ja muu uskonnollinen toiminta eivät ole kokoontumisrajoitusten piirissä, vaan niitä säätelee tuomiokapitulin ohjeistus:

"Tuomiokapituli ohjeistaa, että jumalanpalveluksissa ja kirkollisissa toimituksissa (hautaan siunaaminen, avioliittoon vihkiminen ja kaste), käytettävään tilaan voidaan ottaa sisälle 1/4 tilan enimmäiskapasiteetista."

Tilaisuuksissa vahva maskisuositus, tilaisuuksiin saa osallistua vain terveenä. 

Tilojen maksimiosallistujamäärät:

Kirkko 100

Seurakuntakoti kirkkosali 40

Seurakuntakoti Iso kahvio 25

Seurakuntakoti rippikoulusali 10

Riekinkankaan kappeli 20 

Sarakylän kappeli 20

Ryhmätoiminta

Varhaiskasvatuksen ja nuorisotyön ryhmätoiminnoissa noudatetaan kaupungin toimintalinjoja. Päiväkerhot, lapsiparkki ja partio toimivat, perhekerho on toistaiseksi tauolla. 

Aikuisväestön ryhmätoimintoja käynnistetään tilojen osallistujamäärärajoitteet huomioiden. Kuorotoiminta on tauolla. 

Yksityistilaisuudet (esim. kotikaste tai muistotilaisuus)

Kotikasteet ja muistotilaisuudet suositellaan järjestettäväksi mahdollisimman pieninä. Seurakunnan työntekijät eivät toistaiseksi osallistu muistotilaisuuksiin. 

Uutista päivitetään, viimeisin päivitys 16.1.2022. 

Lisätietoja: Kirkkoherra Timo Liikanen, p. 0408207223.